LE-Cop´s Copacabana

Molly föddes 2000-11-03

Tyvärr var vi tvungna att hastigt ta bort Molly den 31 januari 2011.

Med ålderns rätt och med en sjukdomsbild som inte var hanterbar, fick vi säga förväl till henne efter ett långt och innehållsrikt liv.

Hon och helsysterm Mackan föddes samma år som vår son Eric. De följdes åt genom åren och växte upp tillsammans. Molly visade tidigt att hon var en skönhet. Redan 1,5 år gammal tog hon sitt första Cert. Tyvärr lyckades vi inte få det tredje och åtråvärda certet för fullchampion. 

Satsningen skedde i stället på jaktprov. Till Mollys glädje. Utställning var inget vidare tyckte hon. Men i skogen, och framförallt i vatten kom hon till sin rätt. 

Hon var Ewas ständige följeslagare på praktisk jakt. Det var det bästa av allt tyckte hon. Speciellt andjakterna. Här satt hon fint vid sidan och väntade på det magiska ordet. Så vida skytten inte skammade anden. Då var hon blixtsnabbt ute i vattnet och nästan väntade med öppen mun att anden skulle landa. Hon missade inte många "dykare". 

Saknaden var stor under jaktsäsongen då hon inte kunde vara med. Lika ledsen var nog Molly när hon fick stanna hemma. Nu är hon i hundhimlen och drömmer säkert om änder och fasaner, tillsammans med sin mamma Copie.

Vi kommer att minnas dig genom dina fina valpar som du fött, och som finns hos våra valpköpare i olika länder.

Du har alltid en stor plats i våra hjärtan, och minnen från dig är oslagbara. Puss på dig från oss alla.